Paintball Turnering 10. Augusti 2013.

Lördagen den 10.08 ordnas den årligen återkommande paintball-turneringen i Forsby. Turneringen riktar sig främst till nybörjare och mindre erfarna spelare som vill prova på sporten, men även mer erfarna spelare är välkomna.

Deltagare i alla åldrar är välkomna, men vi rekommenderar en åldersgräns på 11 år eftersom det ändå kan kännas rejält när man blir träffad. Spelare under denna ålder måste ha lov av sina vårdnadshavare för att få delta.

Turneringen spelas med tremannalag. För att säkert få delta så skall du samla ihop ett lag med tre personer och anmäla er till Frastrand@gmail.com I anmälan skall ingå ett lagnamn, spelarnas ålder, samt telefonnummer till en kontaktperson. Enskilda personer får också anmäla sig intresserad, men då finns ingen garanti att vi lyckas pussla ihop lag åt alla!

Anmälningsavgiften är 15 €/pers. All behövlig utrustning finns att hyras för 20 €/pers.

Noggrannare information kommer att skickas ut till alla anmälda lag när anmälningstiden har gått ut. Har du frågor kan du kolla in evenemanget ”Paintballturnering i Forsby” på facebook eller kontakta Johnny Backlund på telnr. 050 4139334.

Målsättningen med turneringen är att det ska vara roligt att vara med och vi önskar att alla nybörjare och längre hunna ska ta det som en lek.

Välkommen att prova på Paintball!

Comments are closed.